Medlem av
telekjeden logo

Våre løsninger på telefoni

telefoni Vi har lang er faring med taleløsninger for bedrifter og var en av Oslos første leverandører hussentraler etter monopolet opphørte i 1987. Gjennom årene har vi opparbeidet oss en unik kompetanse på telefoni-løsninger for bedrifter.

Hva er viktig for deg?

  • Valgfri terminal - IP, mobil eller fast telefon
  • Fastpris avtaler med linjeleverandør.
  • Mobile løsninger.
  • Talepost og automatisk sentralbord.
  • PC-basert sentralbord for optimal oversikt.
  • Brukervennlige, fleksible og driftsikre løsninger, on-site eller skyløsning.

Hos oss får du ikke kun en type løsning, men vi har frihet til å levere akkurat det din bedrift trenger. Dette omhandler fasttelefon, trådløs, IP, mobiltelefon og kombinerte fleksible løsninger.

I en jungel av leverandører og løsninger vil vi gjerne hjelpe deg med å finne fram når det gjelder alt fra operatør til apparatet du holder i hånden. Ønsker du å ta en nærmere kikk på noen av løsningene vi leverer kan du benytte menyen til venstre.

Det handler om å velge rett

Det finnes mange telefonløsninger på markedet, og har man ikke spisskompetanse på området, er det ikke lett å vite hvilken man skal velge.

Du kan stole på at vi som jobber med telefonløsninger til daglig, har god oversikt - både når det gjelder de mulighetene du har i dag, og de mulighetene som vil dukke opp i årene fremover. Vi vil raskt forstå hva din virksomhet trenger og hjelper deg med å gjøre et fornuftig valg så raskt og enkelt som mulig.

 

Ta kontakt med oss for en prat rundt effektive løsninger for bedriftskommunikasjon!logo_mitel logo_innovaphone logo_phonect.jpg logo_telenor