Ip-telefoner

Et moderne kommunikasjonssystem tillater en miks av forskjellige typer endeterminaler, alt etter hva den enkelte bruker har behov for. Dette kan være bordtelefon, mobil, trådløs dect eller Wlan, app eller softphone, og andre spesialtelefoner for blant annet utendørs bruk. Arbeidsted, oppgaver og krav til design er viktige kriterier for valg av telefon (endeterminal).

For den som har telefonen som et viktig arbeidsredskap, og jobber ut fra et kontor, er den faste ip-telefonen det beste verktøyet. Dette gjelder talekvalitet, brukervennlighet, funksjonalitet, oppetid, driftssikkerhet og levetid. Utvalget av gode hodesett er også stort for faste ip-telefoner. Alle våre ip-telefoner støtter standardene for ip-telefoni og kan derfor brukes mot såvel innovaphone som andre IP-systemer med støtte for sip, og rett mot operatører som Telenor, Phonect, Phonero m.v.

Talekvaliteten bestemmes av utforming og kvalitet på mikrofon, høyttaler og hodesett, ekko-kansellering og av codec som lyden overføres med. innovaphone-telefonene støtter mange codecer, fra G722 som er bredbånds hifi-lyd, til G729 som er en svært komprimert lyd. Telefonene vil benytte høyeste kvalitet som også støttes av den du snakker med. De fleste operatører benytter G711 som tilsvarer ISDN-kvalitet. innovaphone-telefonene har meget god lydkvalitet og mange muligheter for fininnstilling av lydbildet. 2N utendørs-telefoner er utstyrt med to mikrofoner, for bedre filtrering av ekko og bakgrunnsstøy.

Brukervennlighet og funksjonalitet reduserer opplæringstid og øker effektiviteten. En god telefon skal være intuitiv å bruke, og funksjonstaster skal tilpasses bruker og arbeidssted slik at de funksjonene man har mest behov for er lett tilgjengelig. Alle innovaphone-telefoner har funksjonsknapper som helt fritt kan programmeres og tilpasses til brukerens behov. IP232, IP222, IP241 og IP111 har stort fargedisplay med enkel navigering mellom favoritter, funksjonstaster, ringehistorikk med mer. IP232 har berøringsskjerm, og de fleste av modellene kan utstyres med ekstra sidemoduler for over 100 fritt programmerbare taster. Sammen med myPBX PC-applikasjon for samordnet kommunikasjon, gir dette en førsteklasses løsning.

Oppetid og driftssikkerhet er viktig. Faste ip-telefoner har 10x høyere driftssikkerhet enn mobiler, PC’er og andre softphones. Med en fast ip-telefon har du et kommunikasjonssystem som fungerer uavhengig av om PC er slått på, uavhengig av mobildekning eller Wlan-dekning, og uavhengig av batteri og lading.

Levetiden har stor betydning for økonomien og ikke minst for ergelsen dersom noe ikke fungerer. Våre telefoner er laget for lang levetid, mange ganger lenger enn det som er normalt for mobiltelefoner. Dersom telefonen skal stå utendørs, i vær og vind, eller i ekstremt støvete lokasjoner, er IP150, 2N Verso eller 2N Force alternativer. 2n Force har bestått K10-sertifiseringen som setter krav til funksjonalitet etter vandalisme-angrep med balltre, lighter og verktøy.

Innovaphone Design-Serie

Denne serien er tildelt reddot designpris, og oppfyller kravene til en high-class bordtelefon. IP232 har en stor berøringsskjerm, de andre har 3,5 tommers fargeskjerm. IP232, IP222, IP112 og IP102 har USB hodesett-uttak med støtte for de fleste vanlige hodetelefonene på markedet. IP101 og IP102 er rimeligere telefoner med sort/hvit 2-linjers display. Disse fungerer veldig godt sammen med myPBX PC-klient og som enkle telefoner til hotellrom etc. Både IP112, IP111, IP102 og IP101 kan monteres på vegg.

Innovaphone Klassisk Serie

Denne serien representerer tradisjonell telefondesign og innovaphone’s solide håndverk, funksjonalitet og driftssikkerhet. IP241 har fargeskjerm og samme funksjonalitet som IP222, mens IP240 har sort/hvit skjerm. Begge har hodesett-uttak som støtter DHSG-standarden, og dermed blant annet Jabra (GN Netcom), Plantronics, Sennheiser og andre som har støtte for DHSG.

Spesial-Telefoner

For utsatte plasser utendørs, fryselager, industrilokaler eller lignende, vil det vært behov for robuste spesialtelefoner. IP150 fra innovaphone har håndsett eller Pelton hodesett for ekstremt støyende omgivelser. Helios Force fra 2N har elliminert håndsettet, og er derfor mer robust for vandalisme. Det leveres med enten direktevalgstaster eller tastatur. Video kan også leveres, og telefonen har mulighet for å styre releer for lys, låser el.l.

For informasjonskiosker, heiser og andre bruksområder der du vil koble telefonanlegget til audio lyd, har 2N Helios Uni og SipSpeaker.

Alle modellene kan kobles opp mot både innovpahone, andre sip-baserte telefonsystemer og direkte mot Sip-linje fra teleoperatør.

Trenger din bedrift noe ekstra?

Vi tilbyr også tilleggsutstyr som headsett og lignende produkter.