Microsoft Teams

Med taleintegrasjon fra Telenor

Hva er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er en komplett digital samhandlingsløsning hvor all kommunikasjon og samarbeid foregår i ett og samme grensesnitt. Microsoft Teams fra Telenor har i tillegg mobil- og telefoniintegrasjon som gjør det mulig å ringe og ta imot samtaler direkte i Teams-klienten. Tjenesten lar deg og dine kolleger jobbe sammen uavhengig av tid og sted. Kommunikasjon og samarbeid blir enklere, smidigere og mer effektivt.

Alltid oppdatert til nyeste versjon av dokumenter

  • Opprette og redigere dokumenter direkte i Teams i både Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Power BI og Planner.
  • Kalle inn og delta i Teamsmøter.
  • Skreddersy alt teamet ditt trenger i hverdagen.
  • Chatte og dele filer, programmer eller skrivebordet i nettmøter.
  • Opprette flere team og invitere interne og eksterne samarbeidspartnere. Flere kan redigere i dokumentet samtidig.
  • Enkelt legge til tredjeparts webtjenester.

Taleintegrasjon i Microsoft Teams

Med Telenors mobil – og telefoniintegrasjon i Microsoft Teams har du alle kommunikasjonsformer i ett og samme brukergrensesnitt, uavhengig av tid og sted; om du er på jobben, på reise eller hjemmekontor. Med Tale i Microsoft Teams kan du ringe og motta alle type samtaler direkte i Teams-klienten enten på PC, mobil eller nettbrett.

På den måten blir det mye enklere å jobbe slik man selv foretrekker – du har tilgang til alle verktøyene du trenger for å jobbe og samarbeide ett sted, enten du vil sende og motta e-post, dele dokumenter, delta i nettmøter, chatte, sende SMS eller ringe.

Videokonferanse med Teams

Microsoft Teams er en ypperlig løsning for videomøter. Du har to muligheter; enten via Teams-møter hvor du kan ha 250 deltakere eller via Teams Liveevent, hvor du kan produsere arrangementer for større målgrupper på 10.000 deltakere. Løsningen fungerer like godt på PC og nettbrett som mobil.

Vi har også mulighet for Videobro, som muliggjør at eksterne videosystemer enkelt kan koble seg til virksomhetens Teams-møter. Du kan dermed ha videomøter mellom brukere som har Tale i Microsoft Teams og brukere (interne og eksterne) som sitter på andre typer videokonferanse-system som f.eks. Tandberg/Cisco, Polycom og Sony etc.

work, office, team

Trenger din bedrift noe ekstra?

Vi tilbyr også tilleggsutstyr som headsett og lignende produkter.