Microsoft 365

Med Microsoft 365 får du tilgang til den kjente Office-pakken med blant annet Word, Excel og Powerpoint.

I tillegg får du Microsofts velkjente mailløsning Exchange.

At det er i skyen gjør det lettere både å samarbeide, få tilgang fra alle enheter, og oppbevare både felles og private dokumenter og filer på en sikker måte.

Pakken inneholder flere verktøy for å sikre smart samarbeid som Teams. Alt sammen beskyttet av Microsofts verdensledende sikkerhetsløsninger.

Hvordan din bedrift kan oppnå større effektivitet med Office 365

Personlig Produktivitet

Hovedfokus er å hjelpe den enkelte å arbeide på en effektiv og moderne måte med å bruke verktøy som OneNote, OneDrive, Teams og Office på alle enheter. ​Disse er gode verktøy for å komme i gang med tjenester i skyen.​ Verktøyene krever ingen flytting av data og er lett å komme i gang med.

Samhandling

Hovedfokus er å hjelpe grupper med å samarbeide tett med vedvarende dialoger og enkel dokumentdeling med verktøy som Teams, Yammer og Groups.

Bedriftsproduktivitet

Den delen av prosjektet hvor du migrerer e-post og dokumenter, og du må kjøre bevissthet og trening for å sikre at hele organisasjonen lykkes med den nye plattformen.​ Ved hjelp av verktøy for personlig og teamproduktivitet kan du drive prosjektet videre og ha plattformer for å kjøre adopsjon. ​Her er hvor hoveddelen av timene blir brukt i prosjektet, og krever et godt prosjektregime og strategi rundt hvordan vi kan ha best mulig kommunikasjon mot sluttbrukerne.

Et lite webinar om Microsoft Teams